Coaching voor leerkrachten & docenten

Neem contact met me op

Vanuit de duurzame inzetbaarheidsgelden kunnen leerkrachten en docenten gebruik maken van coaching. Niet omdat het slecht met ze gaat maar juist om iets te veranderen en het werkplezier te vergroten.

Wat bied ik?

Wat ik bied is een kort traject waarin je (her)ontdekt wat je sterke kanten zijn als leerkracht/docent. We verkennen samen wat je anders wil en vooral hoe je dat kan bereiken.

Als coach ben ik geschoold in oplossingsgerichte coaching. We focussen niet op het probleem maar juist wel op de door jou gewenste toekomst, jouw oplossing.

Hoe pakken we dit aan?

Dat doen we ten eerste door met elkaar in gesprek te gaan, bijvoorbeeld bij jou in de klas, bij je thuis, of al wandelend.

Inzet van beeldcoaching is ook mogelijk. Ik film dan bepaalde lessituaties, die we dan samen terug kijken. Ook hierbij richten we ons op versterken wat al gaat zoals jij wil en brengen we in beeld wat je anders wil.

Praktisch

Korte trajecten betekent dat we in een paar afspraken al resultaten kunnen boeken. Mijn uurtarief is €70,-. Trajecten worden vaak door de werkgever vergoed uit de regeling voor duurzame inzetbaarheid. Neem vrijblijvend contact op om een belafspraak te maken.